• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Tävling

TÄVLING - Vinn bok med läckra citrusrecept

TÄVLING - Vinn bok med läckra citrusrecept
Sicoly har kommit ut med en fin recept- och inspirationsbok om citrus som smaksättare. Fredrik Borgskog bidrar med ett recept på citrontartelett med basilika och vit choklad (bilden). – Citrus fräschar upp och lyfter smaker och kan på ett bra sätt balansera exempelvis en riktig sockerbombsdessert, säger han.    Werners har 5 exemplar för utlottning. För att delta i tävlingen lägger du upp en bild på ditt Instagram och taggar @wernersgourmetservice och #wernerscitrus samt beskriver din bästa citruskombination. Bland de inskickade bidragen drar vi fem vinnare. Tänk på att vi bara ser om du har ett öppet Instagramkonto. Svara senast 30 juni 2019.  
Läs mer
TÄVLING - Vinn bok med läckra citrusrecept
Utbildning

Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur

Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur
Vi får fler och fler frågor från branschen om växtbaserade recept. Det är en utmaning att skapa gastronomi som uppfyller det ökade behovet. Frågorna är bland annat hur man tillagar en äggfri maräng eller en stabil vegan fruktmousse? Under två dagar har Jesper Johansson haft kurs i modern gastronomi med introduktion till Sosa´s textur-koncept. Kursen innefattade grundläggande kunskaper om matkemi och hur de kan tillämpas. Genom ökad förståelse för hur råvaror förändras vid matlagning blir det lättare att utveckla egna recept. Kursdeltagarna inspirerades till att skapa framförallt vegetariska eller vegan maträtter. Jesper Johansson arbetar som Educationmanager och utbildare för Pastry-,…
Läs mer
Modern gastronomi – Tillämpad matkemi med fokus på teknik, smak & textur
Utbildning

Glass och sorbet med världsmästaren i glass, Christophe Domange, 2-3 april 2019

Glass och sorbet med världsmästaren i glass, Christophe Domange, 2-3 april 2019
2 – 3 april, 2019 Glass och sorbet. 12 platser.2 dagars utbildning med Valrhonas Executive pastry chef Christophe Domange världsmästare i glass 2018 Utbildningen är för professionella som vill fördjupa sitt hantverk, sina tekniska kunskaper om glass och sorbet. Utbildningen ger en detaljerad genomgång om teori för tillverkning av glass och sorbet. Under kursens kommer Executive Pastry Chef Christophe Domange gå igenom och lära ut tekniker att blanda och kombinera smaker samt dofter. Utbildningen innehåller grundläggande tekniker för att skapa de bästa texturerna med optimal hållbarhet. Kompendiet innehåller ca 40 olika recept på glass och sorbet. Recepten bygger på klassiska…
Läs mer
Glass och sorbet med världsmästaren i glass, Christophe Domange, 2-3 april 2019
Utbildning

Tårtor till fest med Jennie Elmerfors

Tårtor till fest med Jennie Elmerfors
En tårta kan vara så mycket mer än en klassisk prinsesstårta. Till bröllop och fest är ofta tårtan en av höjdpunkterna, och en fröjd för ögat. Tårtan ska vara fin att titta på och smaka gott. För att få den både vacker och god, med olika texturer krävs det övning och färdighet. I veckan har vi haft äran att ha chefskonditor och tårtproffset Jennie Elmerfors hos oss i Skara, för att hålla kursen ”Tårtor till fest”. Jennies gedigna yrkeserfarenhet av hantverksmässigt kunnande gör henne till en fantastisk förebild i branschen, och ska man bli bra på något är de alltid…
Läs mer
Tårtor till fest med Jennie Elmerfors
Utbildning

Imagine the best of chocolate and pastry at the Valrhona Pastry School in Versailles, Paris, 5-9 maj 2019

Imagine the best of chocolate and pastry at the Valrhona Pastry School in Versailles, Paris, 5-9 maj 2019
Imagine the best of Chocolate and Pastry at The Valrhona Pastry School in Versailles, Paris with Pastry chef Luke Frost  Sunday 5th May to Thursday 9th May Number of participants: 8 Last day for registration: Monday 1th April For registration or questions: wernerseducation@wgs.se For more info call: Kristin Åhlander 072-070 71 43 or Jesper Johansson 072-402 04 22 Price: 1 990,00 € Language: English Join Werners education, Kristin and Jesper, on a fantastic experience to Paris. This is an all-inclusive event. Travel, hotels, meals and visits are included in the price. We will visit different inspiring pastry shops and restaurants. …
Läs mer
Imagine the best of chocolate and pastry at the Valrhona Pastry School in Versailles, Paris, 5-9 maj 2019
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.