• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Utbildning

Glasskurs med världsmästaren i glass Christophe Domange

Glasskurs med världsmästaren i glass Christophe Domange
Våren och värmen är på ingång och vad smakar bättre än en riktigt god glass i solen? Men hur skapar man den perfekta glassen och hur många olika recept kan man ha på en chokladglass? Under 2-dagarsutbilningen förra veckan delade Valrhonas chefskonditor och världsmästaren i glass Christophe Domange med sig av hemligheterna bakom den perfekt glassen. Kursen började med teori, matematik och råvarukunskap gällande glass. För att sedan gå in i hantverket och olika recept och metoder tillagades på både glass och sorbet. Sagt om kursen: ”Inspirerande kurs med mycket dialog och resonemang kring glass och gelato. En ödmjuk och…
Läs mer
Glasskurs med världsmästaren i glass Christophe Domange
Nyheter

Ny dessertbroschyr - Werners dessertvärld

Ny dessertbroschyr - Werners dessertvärld
Våren är här och sommaren på ingång. Våra frysta desserter är ett utmärkt komplement när du har ont om tid men vill servera goda desserter med hög kvalitet. Vi har lanserat ett flertal nya desserter, bland annat gluten- och laktosfria tårtor. I samband med detta har vi tagit fram en ny dessertbroschyr inför våren och sommaren. Du kan bläddra i dessertbroschren här>> 
Läs mer
Ny dessertbroschyr - Werners dessertvärld
Valrhona

Tulakalum- Är du redo att prova en unik ny choklad?

Tulakalum- Är du redo att prova en unik ny choklad?
Tulakalum betyder ”tillsammans” i mayansk dialekt. Tack vare goda samarbeten mellan Valrhona och deras partner Maya Mountain Cacao hittades denna exceptionellt sällsynta kakaotyp från Belize.  ”Det är kraften och kryddigheten hos Tulakalums sensoriska profil som verkligen gör den unik, samtidigt som den behåller de fruktiga och syrliga noter som är karaktäristiska för Belize. Oavsett om den används ren eller i bakverk eller chokladkreationer är de ihållande smakerna riktigt imponerande.” – Justine Branchu & Thomas Bauzou – sensorisk analyschef och tekniker.  EN INTENSIV CHOKLAD SOM FÖRVÅNAR  Tulakalum betyder tillsammans, och Tulakalum 75% är frukten av ett samarbete som formats efter proffsens förväntningar – där…
Läs mer
Tulakalum- Är du redo att prova en unik ny choklad?
Valrhona

Valrhona C3 Competition

Valrhona C3 Competition
[Valrhona C3 Competition] Ready, steady, go! 🔥 Nu kan du anmäla dig till Valrhonas pristigefyllda tävling C3, Chocolate Chef Competition. Semifinalen för Skandinavien äger rum 16 september i Paris. För mer info och anmälan gå in här http://www.c3.valrhona.com/  För frågor kring tävlingen kontakta Johan Sterner, Werners Gourmetservice, 073-334 69 24  
Läs mer
Valrhona C3 Competition
Matnyttigt

Krydda som kockeliten

Krydda som kockeliten
Kampot, sansho, timut, cubeb… Vi har genom våra kontakter runt om i världen gett kockar, konditorer och bartenders tillgång till en mängd nya exotiska kryddor som förhöjer smakupplevelsen. I vårt sortiment hittar du hela vårt kryddsortiment som höjer smaken till nya gastronomiska höjder. Beställ våra kryddor här>>
Läs mer
Krydda som kockeliten
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.