• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Produktnyheter

Nyheter på Werners

Nyheter på Werners
Den 6 maj lanserar Werners nya produkter Ekologisk råsaft Gjord på svenska superbär från Norrland. Förpackade om 200 ml flaska, alt. 3 liter i Bag-in-box. Läs mer om Viska här>> Beställ Viska råsaft här>> Lakritsgranulat, lakritspulver och salmiak. Smaksatta och naturella lakritsgranulat, lakritspulver och salmiak. Finns även i större förpackning. Beställ lakritsprodukter här>> Rödbetsvinäger Gjord på vit balsamvinäger och 60% rödbetsjuice från rödbetor odlade i Alsace. Sötman från rödbetan möter upp syran i balsamvinägern i fin balans. Idealisk för smaksättning i såser, ger sötma och fyllig färg. Passar utmärkt till kötträtter och ankbröst, och kan ersätta klassisk vinäger till vinägretter…
Läs mer
Nyheter på Werners
Reportage

Norrländska bär året runt

Norrländska bär året runt
Bär från Norrbottens skogar är något alldeles speciellt: – Här uppe hos oss får bären en helt annan sötma och mer koncentrerad smak än de som växer söderöver, säger Sören Burman på Viska i Vilhelmina. Det är midnattssolen som gör dem så goda! Sören Burman är en av Werners nordligaste svenska leverantörer och vet allt som är värt att veta om naturens stora skafferi. Men så har han också jobbat i skogen sedan han var liten grabb: – Jag och mina kamrater brukade plocka bär till BOB, som var en stor förädlare av svenska bär på den tiden. På hemväg…
Läs mer
Norrländska bär året runt
Utbildning

Report, Werners Education trip to Sosa 23-26 April 2019

Report, Werners Education trip to Sosa 23-26 April 2019
Tuesday, April 23, we went to Sosa, located in the small mountain village of Moia north of Barcelona. For two days in Sosa’s demo kitchen we had an inspiring education with Sosa´s Technical Advisor Guillermo Corall in modern gastronomy. The education was divided into four different parts with an overall focus on vegan desserts and natural flavours. Tasting and product knowledge regarding Sosa’s different concepts, ex: Cold confit and nut products. Vegan and vegetarian recipe for using different texturisers, ex: pectin, inulin and potato whip. The Taste Colour Concept: natural colours with taste. Guided tour at Sosa and their impressive…
Läs mer
Report, Werners Education trip to Sosa 23-26 April 2019
Samarbetspartners

David Vidal sparar tid med Valrhona Signature

David Vidal sparar tid med Valrhona Signature
Med drygt 300 000 följare på Instagram har David Vidal, souschef på Scandic Laholmen i Strömstad, fått kändisstatus i branschen. Varje dag lägger han ut nya inslag med bilder på sina vackra desserter och bakverk. Den stora uppmärksamheten i sociala medier har gjort att han nu får åka runt och hålla kurser runt om i världen. – De senaste resorna gick till Italien, Indonesien och Ryssland, berättar han. David Vidal kom till Sverige från Malta för 13 år sedan och har egentligen en bakgrund som kock. Men på grund av personalbrist fick han rycka in i det kalla köket. Och där har han…
Läs mer
David Vidal sparar tid med Valrhona Signature
Reportage

Dekorera mera!

Dekorera mera!
Valrhona Signature gör bakverken ännu snyggare! För att kunna ge bakverk eller desserter det rätta utseendet och personliga uttrycket finns Valrhona Signature – en serie dekorationer som uppfyller samma höga krav på smak och kvalitet som blivit det franska chokladmärkets signum. Valrhona används av konditorer och dessertmästare över hela världen. Råvarorna håller högsta kvalitet och förädlas till en mängd olika sorters högklassig choklad i fabriken i Tain l’Hermitage, söder om Lyon. Men det som tidigare saknats var dekorationer för till exempel desserter, tårtor, bakelser och andra bakverk som kan matcha den höga kvaliteten. – Samtidigt har utseendet på produkterna blivit allt viktigare, inte minst genom sociala medier. Många i branschen lägger i dag ut…
Läs mer
Dekorera mera!
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.