• Werners Värld Werners Värld
  • Recept Recept
  • Varumärken Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning Utbildning
  • Om oss Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop Webbshop
Meny
  • Werners Värld
  • Recept
  • Varumärken
    • Valrhona
    • Sosa
    • Sicoly
    • Dammann Frères
    • Salsus
    • La Rose Noire
    • Bindi
    • Calvisius
    • Læsø Salt
    • Plantin
    • Bottarga Boreale
    • Selectos de Castilla
    • Risberg
    • Pärlans Konfektyr
  • Utbildning
  • Om oss
    • Företaget
    • Årsredovisning
    • Kontakta oss
    • Jobba hos oss
    • Inkluderande arbetsplats
    • Hållbarhet
    • Samarbetspartners
    • Integritetspolicy
  • Webbshop
Utbildning

Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa, 5-6 november.

Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa, 5-6 november.
5-6 november kommer Guillem Corral, från Sosa, till Skara och håller utbildning inom Modern gastronomi, smak, textur och teknik. Utbildningen riktar sig till dig som är kock och eller konditor • Syftet med kursen är att fördjupa kunskapen om SOSA texturkoncept. • Kursen ger grundläggande kunskap i praktisk matkemi. • Kursens inspirerar även till att skapa vegetariska eller vegan recept. • Recepten är på förrätter, varmrätter och desserter. Tid: 5 november kl. 09.30 – 6 november kl. 17.00 Plats: Werners Utbildningskök, Kämpagatan 3 i Skara. Anmälan skickas till wernerseducation@wgs.se Ange: Skriv i anmälan; namn, titel, arbetsplats, mobil och mejl Antal platser 14 st. Pris 4 995 kr exkl. moms. I…
Läs mer
Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa, 5-6 november.
Samarbetspartners

Nya Konditorlandslaget premiärtävlar i Oslo

Nya Konditorlandslaget premiärtävlar i Oslo
Svenska Konditorlandslaget ligger just nu i hårdträning inför Nordic Pastry Cup i Oslo den 5–6 september. Jesper Johansson, Education Manager på Werners Gourmetservice, är landslagets nye coach. Laget består av konditorerna Magdalena Larsson, Cederleüf & Svenheimers, Amanda Gustavsson, Magnus Johansson Bageri & Konditori, Minna Lindegård, Valhallabageriet samt konditoreleverna Axel Roth, NK Art Bakery, och Lisa Dagnäs, Konditori Kampanilen. Linda Björnsson, Lundbergs Konditori, är ledare tillsammans med Jesper Johansson. – Egentligen hade jag tänkt hjälpa Sveriges bagare & konditorer att hitta en coach, säger Jesper. Men de ville ha mig och efter att ha förankrat uppdraget med kollegorna på Werners och familjen…
Läs mer
Nya Konditorlandslaget premiärtävlar i Oslo
Produktnyheter

Nyheter på Werners

Nyheter på Werners
Nu lanserar vi härliga nyheter!  Vi utökar vårt Valrhona Homecooking-sortiment med populära Inspiration Passion, Hallon och Yuzu Inspiration är Valrhonas nya unika produktserie av frukt- och nötcouverture som görs på naturliga ingredienser: frukt eller bär, kakaosmör och socker. Det är rena och intensiva smaker med unik chokladtextur. Ett nytt sätt att smaksätta glass, desserter och choklad. Inspiration används på samma vis som vit choklad och innehåller bara råvaror från växtriket. En spännande produkt med stor potential! 52740 Valrhona Inspiration Passion 200 g 52741 Valrhona Inspiration Hallon 200 g 52739 Valrhona Inspiration Yuzu 200 g   Salta nyheter från Svart af Hälsingborg Svart af Hälsingborg…
Läs mer
Nyheter på Werners
Produktnyheter

Lakrits Huller Om Buller

Lakrits Huller Om Buller
Nu finns vår goda lakrits i fina presentförpackningar. De innehåller samma fina kvalitetslakrits som 150 grams påsarna. Dessutom släpper vi en lakritskaramell i tre spännande smakkombinationer. Den perfekta gå-bort-presenten! Beställ lakrits här>> Läs mer om Svart af Hälsingborg>>
Läs mer
Lakrits Huller Om Buller
Produktnyheter

Valrhona Inspiration Passion, Hallon och Yuzu.

Valrhona Inspiration Passion, Hallon och Yuzu.
Vi utökar vårt Valrhona Homecooking-sortiment med populära Inspiration Passion, Hallon och Yuzu. Inspiration är Valrhonas nya unika produktserie av frukt- och nötcouverture som görs på naturliga ingredienser: frukt eller bär, kakaosmör och socker. Det är rena och intensiva smaker med unik chokladtextur. Ett nytt sätt att smaksätta glass, desserter och choklad. Inspiration används på samma vis som vit choklad och innehåller bara råvaror från växtriket. En spännande produkt med stor potential! Beställ Valrhona Inspiration>> Läs mer om Valrhona Inspiration>>
Läs mer
Valrhona Inspiration Passion, Hallon och Yuzu.
Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
Nästa
Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt företaget sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.
Kontakt
  • Werners Gourmetservice huvudkontor
  • Kämpagatan 3
  • 532 36 Skara
  • 0511-177 99
  • Werners Gourmetservice säljkontor
  • Tellusborgsvägen 67
  • 126 29 Hägersten
Copyright © 2021 Werners Gourmetservice. Alla rättigheter reserverade
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats och för att analysera vår trafik.