Samarbetspartner - Svenska Kocklandslaget

Samarbetspartner - Svenska Kocklandslaget

Svenska kocklandslaget är en del av Svenska Kockars Förening och har som uppdrag att fortsätta utvecklingen av det unika svenska köket, såväl som den internationella tävlingsgastronomin. Laget vill inspirera andra kockar och konditorer samt sätta Sverige och svenska råvaror på den internationella gastronomiska kartan. Laget består av 12 noggrant handplockade kockar och konditorer som genom mycket träning utvecklar nytänkande koncept och rätter i världsklass.

Werners Gourmetservice är stolta över att följa och stötta vårt Svenska Kocklandslag. Vi hjälper laget främst med Valrhona choklad, frukt- och bärpuréer från Sicoly, Sosa, illy espresso och mycket mer.

Laget

Fredrik Andersson – Team Manager
Kockar
Lagkapten – Jimmi Eriksson, Frilans Stockholm
Kock – Anders Isaksson, Frilans Stockholm
Kock – Daniel Haynes, Frilans Stockholm
Kock – Ludwig Tjörnemo, Frilans Stockholm
Kock – Henric Herbertsson, SK Mat & Människor Göteborg
Kock – Anders Karlsson, The Absolut Company Stockholm
Konditorer
Konditorchef – Kasper Kleihs, Art Bakery Stockholm
Konditor – Sebastian Pettersson, Frilans Stockholm
Konditor – Anton Husa, Frilans, Göteborg
Commis
Matilda Ewaldh, Skärets Krog, Smögen
Matilda Pylkkö, Djuret, Stockholm
Hanna Claesson, Görvälns Slott, Stockholm