12-13 mars 2024 på Werners Gourmetservice i Skara

    Kursens innehåll: 
    Du kommer få lära dig grunderna för att göra sushi och sashimi. Allt ifrån att koka perfekt ris, olika tekniker och varianter av sushi och sashimi. Du kommer få jobba med grunderna men även kreativt för att få in nordiska råvaror till klassisk sushi och få fram innovativ asian fusion.

    Kursen är för dig som är yrkesverksam inom restaurang, konditori och hotell. 

    När: 12 mars 9:30 till 13 mars ca. 14:00 

    Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara 

    Pris: 5995:- (priset är exkl.moms)
    Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 2500 kr.

    Kursmaterial, boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden och bokas av Werners. 

    Anmälan görs till:  ida.holm@wgs.se 

    Skriv namn, arbetsplats, kontaktuppgifter och ev. allergier 

    Frågor kan ställas till projektledare Ida Holm ida.holm@wgs.se 0709-38 37 96

    Redan 2003 började Frida jobba med fisk när hon som elev på Sälens högfjällshotells restaurang Seafood serverade sushi. Hon fick mersmak och ville utveckla sushin i Sverige.

    Efter det har hon arbetat på flera restauranger som Yasuragi Hasseludden, Råkultur, vRå som Frida var frontperson för. Hon har fått flera priser och tog hem ett silver i Sushi VM tillsammans med Sayan Isaksson. Hon har sedan 2015 arbetat med att starta upp olika projekt för restaurangkedjan Strawberry, bland annat TAK i både Stockholm och Oslo, med inriktningen Nordisk Japansk gastronomi. Med lång erfarenhet och framgång är det tydligt att Frida står för Nordiska råvaror och Japanska smaker.