Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Guillem Corral från Sosa, 5-6 november.

Kategorier

Kategorier


5-6 november kommer Guillem Corral, från Sosa, till Skara och håller utbildning inom Modern gastronomi, smak, textur och teknik.

Utbildningen riktar sig till dig som är kock och eller konditor

• Syftet med kursen är att fördjupa kunskapen om SOSA texturkoncept.
• Kursen ger grundläggande kunskap i praktisk matkemi.
• Kursens inspirerar även till att skapa vegetariska eller vegan recept.
• Recepten är på förrätter, varmrätter och desserter.

Tid
: 5 november kl. 09.30 – 6 november kl. 17.00
Plats: Werners Utbildningskök, Kämpagatan 3 i Skara.
Anmälan skickas till wernerseducation@wgs.se
Ange: Skriv i anmälan; namn, titel, arbetsplats, mobil och mejl
Antal platser 14 st.
Pris 4 995 kr exkl. moms. I priset ingår kursmaterial, en hotellnatt, middag samt luncher.

Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr. Om ni har frågor om upplägg och innehåll kan ni kontakta utbildningskoordinator Kristin Åhlander, 072-070 71 43 eller utbildningsansvarig Jesper Johansson, 0724–02 04 22.

 Chef and Technical Adviser at SOSA, Guillem Corral

Guillem är en passionerad kock, född och uppvuxen i Spanien. Han har fått sin skolning och erfarenhet på flera olika Michelin-restauranger i Katalonien. Idag reser Guillem över hela den gastronomiska världen och inspirerar kockar med kunskap om modern gastronomi. Han har alltid varit speciellt intresserad av matkemi, smak och vetenskapen bakom recepten. Hur och varför maträtter skapas med exceptionella smaker och texturer.