Konditor & Dessertutbildning med Pastrychef Jordi Puigvert

Kategorier

Kategorier


29-30 augusti 2017 kommer pastrychef Jordi Puigvert till Werners Gourmetservice i Skara och håller konditor och dessertutbildning, och det finns ett fåtal platser kvar.
Utbildningen är för dig som arbetar med konditori och desserter på konditori, hotell eller restaurang. Syftet är att inspirera och öka kunskapen om moderna tekniker inom pastry. Genom att kombinera hantverk med teoretisk kunskap om matlagningsfenomen och smak fördjupas förståelsen. I kursen ingår recept på pre-dessert, plated dessert, mini gataeu och petit fours.

Jordi Puigvert driver idag Sweet´N Go www.sweetngo.com där han reser världen runt och inspirerar till modern kunskap inom pastry. Han har skrivit pastryboken Evolution där flera traditionella recept utvecklats med moderna tekniker. Jordi har gedigen yrkeserfarenhet från flera Guide Michelin restauranger i Spanien bland annat på El Celler de Can Roca.

Datum, tid och plats
Start 29/8 kl. 09.30. Avslutning 30/8 kl. 17.00, Werners Utbildningskök, Kämpagatan 3 i Skara.

Pris
3995 kr exkl. moms. I priset ingår kursmaterial, en hotellnatt, middag samt luncher. Avbokning av kursen senare än 14 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000kr.

Anmälan skickas till Kristin Åhlander, kristin.ahlander@wgs.se, 0511–34 66 36
Ange: Arbetsplats, namn, telefon och mailadress.
Frågor om kursens innehåll kontakta jesper.johansson@wgs.se alt. 0724-02 04 22

RED-VELVET-Stéphane-Tréand-©-Studio-Leroy

La Rose Noire

sicoly_brand