Jobba hos oss

 

Vi söker en

Projektledare Marknad

Välkommen till Werners värld – en växande importör och leverantör av gourmetprodukter i Sverige och Norden. Vi skapar njutning och upplevelser för gästerna hos våra kunder som består av landets främsta restauranger och konditorier

Till vår marknadsavdelningsöker vi nu en projektledare, med digital erfarenhet och kompetens, som både operativt och strategiskt vill vara med och driva och utveckla vår marknadsföring.

I rollen får du aktivt och strukturerat kombinera strategi, praktiskt utförande och uppföljning. Du bygger professionell marknadskommunikation i digitala och tryckta kanaler samt genom olika typer av event. Tillsammans med ansvarig för sociala medier arbetar du med att skapa innehåll, driva och initiera webbutveckling samt förnyelse av vår digitala kommunikation och i våra plattformar, både för extern och intern kommunikation

På Werners brinner vi för våra produkter och en viktig del av ditt arbete är att koordinera arbetet mellan marknad och sälj. Det innebär bland annat att delta i framtagandet av vår kampanjplan och årsplan och att den genomförs och utvärderas. Det är därför viktigt att du har erfarenhet av att driva projekt och är en bra lagspelare.

Om dig
Vi söker dig som har en examen inom marknadsföring eller kommunikation eller likvärdig utbildning på t ex Berghs eller IHM.
Du är en skicklig skribent som får material att hänga samman med övergripande budskap i linje med verksamhetens mål.
Du har vidare en god affärsförståelse och en helhetssyn på marknadsföringens roll i säljprocessen.
Du har tidigare erfarenhet av liknande roll där du ansvarat för olika typer av marknadsföringsprojekt.
Du bör ha god erfarenhet av sökoptimering och är van att hantera analysverktyg för att följa upp och optimera innehåll och genomslag.
Du har erfarenhet av att driva utveckling av webb och marknadsföring i sociala medier och kan hantera system och program som skapar en bra användarupplevelse.

För att lyckas i rollen följer du upp arbetet gentemot målen och prioriterar utifrån det. Du tar ditt arbete och prestation på allvar genom att sätta högsta prioritet på att uppnå resultat och få arbetet slutfört på ett strukturerat sätt. Vi ser att du som person är nyfiken, tar egna initiativ och kommer med nya idéer i samarbete med omgivningen. Du trivs med att skapa relationer, etableraförtroende och nå inflytande hos människor. Sist men inte minst är mat ett stort intresse hos dig

Krav på tidigare erfarenhet: Flerårig erfarenhet från relevant bransch inom kommunikation.

Språkkunskaper
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Placering
Werners Gourmetservice huvudkontor i Skara, eller på vårt säljkontor i Nacka. Månatliga resor till respektive kontor förväntas. Övriga resor kan förekomma.

Övrigt
Tjänsten är heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor gällande tjänsten besvaras av Hanna Frändh Samuelsson 0724-02 04 24.Välkommen med din ansökan (personligt brev + cv) till hanna.frandhsamuelsson@wgs.se.

Sista ansökningsdag är 15/10, men kandidaturval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 Werners Gourmetservice är en importör och restaurangleverantör med försäljningsverksamhet mot grossister, restauranger, catering, storhushåll, butiker och konditorier inom Norden. I sortimentet finns caviar, tryffel, kryddor, choklad, desserter, kaffe och mycket mer. Vår vision är att alltid ligga i framkant vad det gäller att tillmötesgå kundens behov av nyheter, kunskap och inspiration från den gastronomiska världen. Vi är idag över 60 medarbetare och omsätter drygt 180 mkr. För mer information, besök vår hemsida www.wgs.se.