Jobba hos oss

Erfaren Sortiments- och inköpschef till Werners Gourmetservice (Skara)

Har du gedigen erfarenhet av inköpsarbete och sortimentsutveckling? Älskar du starka varumärken och god mat? Är du resultatfokuserad? Är du en tydlig och coachande ledare? Vill du vara med och ta vårt sortiments- och inköpsarbete till nästa nivå?

Välkommen att söka tjänsten som Sortiments- och inköpschef på Werners Gourmetservice. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Skara. Du rapporterar till vd och ingår i företagets ledningsgrupp.

Sortiment- och inköpsavdelningen är under utveckling och verksamhetsansvaret omfattar sortimentsutveckling, taktiskt och operativt inköpsarbete, prisstrategi, logistik och kvalitet. Avdelningen består av sex erfarna medarbetare samt konsulter med fokus på sortimentsutveckling. Du har goda möjligheter att sätta din egen prägel på arbetsmetodik utifrån företagets mål, med stöd Orklas centrala inköpsorganisation.

För att lyckas i denna tjänst är det viktigt att du som person är driven och resultatorienterad, prestigelös, strukturerad och har en mycket god förmåga att leda, kommunicera och se hur alla delar av företaget samverkar för att nå affärsmålen.

Du har gedigen erfarenhet av inköps- och sortiment/kategoriarbete, med fördel i livsmedelssektorn, med dokumenterat goda resultat. Du har förmåga att driva projekt, är självgående och har kapacitet att arbeta i stundtals högt tempo.

Du drivs av att göra lönsamma affärer, älskar möten med människor och har förmåga att bygga och vårda långsiktiga relationer med både stora och små leverantörer.Du är självklart en duktig förhandlare med god fingertoppskänsla. I din roll har du kostnads- och resultatsansvar för leverantörer och sortiment.

Vi erbjuder en krävande, spännande och utvecklande tjänst där du blir en viktig del i vår fortsatta utveckling. Vi är en flexibel och schysst arbetsgivare som månar om våra medarbetare. Framgång bygger vi tillsammans.

Lokalisering: Skara. Resor, tex leverantörsbesök och medverkan vid mässor, både i Europa och inom Sverige förekommer och är en viktig del av arbetet.

Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.

Tillträde: Snarast möjligt.

Ansökan: Välkommen med din ansökan (personligt brev + cv) snarast möjligt till vd Kristofer Myrevik, kristofer.myrevik@wgs.se. Urval sker löpande.

Frågor: Frågor kring tjänsten besvaras av vd Kristofer Myrevik. Vänligen maila för att vid behov boka telefontid.

 

Werners Gourmetservice är en importör och restaurangleverantör med försäljningsverksamhet mot grossister, restauranger, catering, storhushåll, butiker och konditorier inom Norden. I sortimentet finns caviar, tryffel, kryddor, choklad, desserter, kaffe och mycket mer. Vår vision är att alltid ligga i framkant vad det gäller att tillmötesgå kundens behov av nyheter, kunskap och inspiration från den gastronomiska världen. Vi är idag ca 60 medarbetare och omsätter drygt 180 mkr. Huvuddelen av medarbetarna finns på huvudkontoret i Skara, men vi har också säljkontor i Stockholm/Nacka samt representation i Malmö och Göteborg. Nyligen förvärvade vi Risberg Import, ledande inom asiatisk smaksättning. Werners Gourmetservice ingår i Orklakoncernen. För mer information, besök vår hemsida www.wgs.se