Jobba hos oss

Vi söker en Säljare i Stockholm

Välkommen till Werners värld – en växande importör och leverantör av gourmetprodukter i Sverige och Norden. Vi skapar njutning och upplevelser för gästerna hos våra kunder som består av landets främsta restauranger och konditorier. Vi är ett 60-tal medarbetare och omsätter ca 180 Mkr. Till vårt säljteam för Stockholmsregionen söker vi nu en erfaren utesäljare.

Arbetsuppgifter
Du har din bas och dina närmsta kollegor på vårt säljkontor i Nacka, men tillbringar den största delen av din arbetstid ute hos både befintliga och potentiella kunder I Stockholmsregionen. Du deltar på mässor och på en del av våra uppskattade utbildningar. Du har även ett nära samarbete med våra innesäljare som är stationerade på huvudkontoret i Skara.

Vi erbjuder
En krävande, spännande och utvecklande tjänst där du blir en viktig del i både vår och våra kunders fortsatta framgång. Vi är en flexibel och schysst arbetsgivare som månar om våra medarbetare. Framgång bygger vi tillsammans i vårt härliga gäng av utesäljare som består av nio personer. I tjänsten förekommer i viss utsträckning resor i Sverige och Europa. Du kommer även vara med på olika mässor och andra event.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av framgångsrik business-to-business försäljning, i första hand inom livsmedelsbranschen, då vår största kundkategori är restauranger och konditorier. Och inte vilka som helst, utan de mest namnkunniga runt om i landet. Vi förser dem med allt från caviar, tryffel och choklad till kryddor och smaksättningsprodukter från hela världen.

Att du har ett mycket starkt intresse och kunskap om mat i alla dess varianter – laga, baka, äta, prata – är en förutsättning för att lyckas i jobbet. Kort sagt, du är en ”foodie”. Även kunskap och intresse för dryck är meriterande.

Kvalifikationer

  • Drivs av att göra lönsamma affärer, älskar möten med människor och har förmåga att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer.
  • Resultatinriktad och nyfiken person som arbetar strukturerat under eget ansvar.
  • Nytänkande, kreativ, ser möjligheter och har dessutom förmågan att omsätta dem i handling.
  • Starkt eget driv som gör att du kan planera, prioritera och strukturera ditt eget arbete för att nå dina försäljningsmål
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Van vid att arbeta i Office-paketet, främst Excel.

Kontakt
Frågor gällande tjänsten besvaras av Henrik Clemensson på tel. 0737-65 07 29.

Urval sker löpande.

Denna rekrytering sköts via Säjpoolen. Varmt välkommen att skicka din ansökan genom länken här:
https://www.saljpoolen.se/sv/annons/26767343-saljare-werners-gourmetservice-stockholm

Werners Gourmetservice är ett stabilt växande import- och distributionsföretag i matbranschen. Vi levererar livsmedel av hög kvalitet till restauranger, grossister och butiker i Norden. I sortimetet finns caviar, tryffel, kryddor, choklad, desserter, och mycket mer. Vi arbetar nära och bygger långsiktiga relationer med såväl kunder som leverantörer. Vår vision är att alltid ligga i framkant vad gäller att tillmötesgå kundens behov av nyheter, kunskap och inspiration från den gastronomiska världen.