Höstens utbildningar i Skara

Kategorier

Kategorier


VÄLKOMNA TILL WERNERS EDUCATION
Här presenteras höstens utbildningar i Skara under september och oktober 2018. Utbildningarna är på två dagar och har 12 platser per tillfälle.
Utbildningarna riktar sig till professionella konditorer och kockar. 

Tid och plats
Start dag 1, kl. 09.30. Avslutning dag 2 kl. 18.00
Werners Utbildningskök, Kämpagatan 3 i Skara.

Anmälan skickas till
Kristin Åhlander, wernerseducation@wgs.se, 0511–34 66 36.
Ange: Arbetsplats, deltagarens namn, telefon och mailadress. Kursen har 12 platser.

Pris
3995 kr exkl. moms. I priset ingår kursmaterial, en hotellnatt, middag samt luncher. Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr.
Om ni har frågor om utbildningarnas upplägg och innehåll kontakta Jesper Johansson, jesper.johansson@wgs.se, 0724–02 04 22.

Kreativitet och lekfullhet i kondis
4 – 5 september
Fredrik Borgskog och Jesper Johansson 

Utbildningen tränar din kreativitet. Syftet är att uppmuntra till lekfullhet och nyfikenhet när det gäller smak och design av recept. Under utbildningen delas inte ut några färdiga recept, vilket ställer krav på goda grundkunskaper. 

FIKA – Afternoon Tea – Gateau de Voyage
12 – 13 september
Luke Frost, Pastry Chef Valrhona
(Utbildning på engelska) 

Luke Frost konditor på Valrhona med flera års erfarenhet från exklusiva hotell och Guide Michelinrestauranger i London. Recepten är inspirerade av klassiska svenska, engelska och franska recept. Moderna tekniker presenteras för smaksättning av bakverk, kakor, glasering och frostings. 

Älska bullar och bakning
25 – 26 september
Daniel Lindeberg, bagare och ägare Lindebergs bageri och konditori 

Inspireras av Daniels passion för kvalitet gällande hantverk och råvaruval. Det blir recept på både knådat och kavlat. Kanske det även blir en smarrig macka med bagarbärs. 

Moderna klassiker
16 – 17 oktober
Patrik Fredriksson, chefskonditor Clarion Hotell Post 

Klassiska desserter och bakverk med moderna tekniker samt smaker. Recepten är designade för pre-dessert till dessert på tallrik och petit fourer. Presentationerna är anpassade för a`la carte och bankett. Under utbildningen diskuteras hur dessertmenyer planeras för restaurang och hotell. 

Tid och plats
Start dag 1, kl. 09.30. Avslutning dag 2 kl. 18.00
Werners Utbildningskök, Kämpagatan 3 i Skara. 

Anmälan skickas till
Kristin Åhlander, wernerseducation@wgs.se, 0511–34 66 36.
Ange: Arbetsplats, deltagarens namn, telefon och mailadress. Kursen har 12 platser. 

Pris
3995 kr exkl. moms. I priset ingår kursmaterial, en hotellnatt, middag samt luncher. Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr.
Om ni har frågor om utbildningarnas upplägg och innehåll kontakta Jesper Johansson, jesper.johansson@wgs.se, 0724–02 04 22.