Att vi går mot grönare tider har väl ingen missat. Idag är det inte frågan OM restauranger har vegetariska och veganska alternativ på menyn utan VILKA av rätterna som är vegetariska.
    Visst är välhängt och saftigt kött underbart gott, men det finns så mycket från växtriket också, som t.ex en späd, krispig sparris kan också bli ljuvlig. Och med goda smakkompisar får du fram härliga, fräscha och vackra rätter.

    Vår grymma medarbetare Kristin har tagit fram ett gäng recept för en grönare grillsommar. Det är allt från det godaste grillade tryffelbrödet, grillad tomatsoppa, böndipp, vegansk morotsbea och mycket mer.

    Ha en grön och skön sommar!

    http://www.wgs.se/wernersvarld/recept/belugalinssallad-med-pistagepesto-och-kapris/

    http://www.wgs.se/wernersvarld/recept/grillad-majs-med-rokig-chufa/

    http://www.wgs.se/wernersvarld/recept/grillad-rotselleri-med-hasselnotsmajonnas-och-parmesan/

    http://www.wgs.se/wernersvarld/recept/pistagepesto-med-grillad-citron/

    http://www.wgs.se/wernersvarld/recept/grillat-tryffelbrod-och-murkeltapenade/

    http://www.wgs.se/wernersvarld/recept/grillad-macka-med-puylinscreme-och-halloumi/

    http://www.wgs.se/wernersvarld/recept/majonnas-grundrecept-med-3-smaksattningar/

    http://www.wgs.se/wernersvarld/recept/sotpommes-med-kryddig-ketchup/

    http://www.wgs.se/wernersvarld/recept/morotsbea-vegansk/

    http://www.wgs.se/wernersvarld/recept/grillad-tomatsoppa/

    http://www.wgs.se/wernersvarld/recept/bondipp-och-primorbukett/