Årets konditor 2021 och chefskonditor i svenska kocklandslaget
    10-11 maj 2022 på Werners Gourmetservice i Skara
    .

    Kursens innehåll: Petit fourer och desserter inspirerade av allt från nordiska stjärnkrogar till tävlingsbidrag. Vi kommer att lära oss hantverket, intressanta tekniker och få mycket inspiration för att kunna skapa lekfulla och moderna desserter.
    Erfarenhet som kan vara bra: Konditor eller kock på restaurang, men också för konditorer på konditori.

    När: 10 maj 9.30 till 11 maj 16.00
    Var: Werners Gourmetservice, Kämpagatan 3 Skara
    Pris 4995:- Cercle-V 3995:-
    Kursmaterial, Boende, luncher och middag ingår i kurskostnaden och bokas av Werners.
    Anmälan görs till: wernerseducation@wgs.se
    Skriv namn arbetsplats kontaktuppgifter och ev. allergier
    Frågor kan ställas till utbildningsansvarig Kristin Åhlander kristin.ahlander@wgs.se 0720–70 71 43

    Om Kasper Kleihs

    Som den yngsta chefskonditorn i Kocklandslaget genom tiderna och med flertal guldmedaljer från Culinary Olympics och Culinary World cup samt Global Pastry. Sedan 2021 som Årets Konditor jobbar Kasper även som kreativ skapare på Stjärnkrogen Etoile.