Chokladutbildning med Werners Education

Kategorier

Kategorier


GRUNDTEKNIKER, SMAK & PRAKTISK MATKEMI  23–24 JANUARI 2018 MED JESPER JOHANSSON

Utbildningen är för dig som arbetar på konditori, hotell och restaurang. Syftet är att inspirera och öka kunskapen om:
– Choklad, råvarukunskap, kvalitet, produktion & smak.
– Konditorihantverk- och tekniker i kombination med praktisk matkemi.
– I kursen ingår recept på tarter, bakelser och desserter.

 Datum, tid och plats
Start den 23/1 kl. 09.30
Avslutning den 24/1 kl. 17.00
Werners Utbildningskök,
Kämpagatan 3 i Skara.

Pris
3995 kr exkl. moms.
I priset ingår kursmaterial, en hotellnatt, middag samt luncher.
Avbokning av kursen senare än 10 dagar innan kurstillfället debiteras med 1000 kr.

 Anmälan skickas till
Kristin Åhlander, kristin.ahlander@wgs.se, 0511–34 66 36.
Ange: Arbetsplats, namn, telefon och mailadress. Kursen har 12 platser.

Om ni har frågor
om utbildningens innehåll kontakta Jesper Johansson, jesper.johansson@wgs.se, 0724–02 04 22.

Sedan 2006 samarbetar Jesper med Valrhonas konditorer på École du Grand Chocolat Valrhona. På WGS arbetar Jesper som Educationmanager för Konditor-, Restaurant- och hotellnäringen. I femton år arbetade Jesper vid Institutionen för Restaurang och Måltidskunskap i Grythyttan, Örebro universitet. Hans utbidningsfokus är hur konditorns hantverk kombineras med matkemi, sensorik och gästernas gastronomiska upplevelse. Jesper har en masterexamen i Culinary Art and Meal Science.