260 artiklar
    Utbildning

    Modern gastronomi, smak, textur och teknik med Albert Jofre från Sosa  

    Produktnyheter

    Nyheter i vårt sortiment

    Utbildning

    Nordisk sushi och sashimi, kurs med Frida Ronge

    Utbildning

    Kvinnor som vill tävla inom gastronomi

    Utbildning

    Glasskurs med Tony Olsson

    Broschyrer och kataloger

    Amatika – växtbaserad choklad från Valrhona

    Matnyttigt

    Pepparskola

    Broschyrer och kataloger

    Werners Värld 2024

    Broschyrer och kataloger

    Valrhona för deli

    Utbildning

    Tävlingsmatlagning – ett vinnande koncept

    Produktnyheter

    Nyhet! Spännande asiatiska rätter

    Utbildning

    Pralinkurs med Fredrik Borgskog

    Utbildning

    Japansk matlagning med en modern nordisk touch, kurs med Saori Ichihara

    Utbildning

    Vegan pastry masterclass med Toni Rodríguez

    Utbildning

    Plated dessert, kurs med Fredrik Borgskog

    Nyheter

    Nyheter från Werners

    Broschyrer och kataloger

    Allt om Flaxfiber och andra fibrer från Sosa

    Kampanj

    Erbjudande till Företagskunder – Gryn och Frön

    Kampanj

    Erbjudande Frukt och Bär från Sicoly

    Produktnyheter

    Werners gourmetlådor – den perfekta sommarpresenten

    Broschyrer och kataloger

    Chocolatree katalog

    Utbildning

    Valrhona Northern Europe trainings

    Utbildning

    Kreativt skapande, färg och form, dessertkurs med Annie Hesselstad & Fredrik Borgskog 

    Utbildning

    Snacks, garnityr och tillbehör, kurs med Jimmi Eriksson “FULLBOKAD”

    Broschyrer och kataloger

    Werners Gourmetservice artiklar hos Mårdskog & Lindkvist

    Broschyrer och kataloger

    Werners Gourmetservice artiklar hos Menigo

    Broschyrer och kataloger

    Personliga careér med Valrhonachoklad

    Broschyrer och kataloger

    Werners Gourmetservice artiklar hos Martin & Servera

    Grossist

    Werners Gourmetservice artiklar hos Svensk Cater

    Utbildning

    Sosa online training

    Broschyrer och kataloger

    Sosa – innovation och inspiration i gastronomins värld

    Broschyrer och kataloger

    Växtbaserade desserter med Sosa-produkter – recept och inspiration

    Broschyrer och kataloger

    Påsk 2023 Valrhona

    Broschyrer och kataloger

    Valrhona Laboratory 2023 – din guide till kreativa recept och smaker

    Broschyrer och kataloger

    Guanaja P125 Inspirationsbroschyr med recept

    Mässor och event

    Kvinnor i branschen som vill tävla

    Nyheter

    Nyheter från Werners

    Samarbetspartners

    Samarbetspartner – Bocuse dÓr Sweden

    Utbildning

    Total Kreativitet – det positiva ovetandet, kurs med Stefan Ekengren “FULLBOKAD”

    Utbildning

    Glass, gelato och tillbehör, kurs med Tony Olsson “FULLBOKAD”

    Reportage

    Nobelmiddagen 2022

    Broschyrer och kataloger

    Werners Färg & Smak

    Mässor och event

    Möt oss på Bak och Chokladfestivalen 11-13 november på Stockholmsmässan

    Nyheter

    Casa de Hualdo invalda i Hall of Fame

    Broschyrer och kataloger

    Werners Värld 2023

    Utbildning

    Plated dessert, kurs med David Vidal “FULLBOKAD”

    Valrhona

    Amatika 46% – Valrhonas första veganska Grand Cru mjölkchoklad

    Utbildning

    Tårtor och Bakelser, kurs med Fredrik Borgskog “FULLBOKAD”